Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Merdivenin kapısının hariçya rast açılması gerekir. Kaldırıma dürüst açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Göreceksiniz ki bu mertebe faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya akıllıca açılmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Kanun ve yönetmeliklere için planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme kârlemlerinizi kişi ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların cihetı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

yangın kapısı Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page